Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Συμμετοχή στην Alfa Expo 2014 - SVM

Γούρνες Ηρακλείου

Ώρες Λειτουργίας: 10.30-21.00

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα, με καθαρό εκθεσιακό χώρο 3.200τμ και 4 αίθουσες. Διαθέτει πλήρες τηλεφωνικό δίκτυο και σύνδεση στο internet. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν ευρύχωρο πάρκινγκ.

Με λεωφορείο: Από το κεντρικό κτήριο του ΚΤΕΛ στο λιμάνι Ηρακλείου καθώς και από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθημερινά και ανά μισή ώρα περίπου αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό τις Γούβες, τον Αγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία τα οποία κάνουν στάση στις Γούρνες Ηρακλείου έξω από την πύλη της πρώην βάσης Γουρνών.

Με αυτοκίνητο: Από την παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου περνώντας από την περιοχή Καρτερού και Κοκκίνη Χάνι κατευθυνόμαστε προς Γούρνες και την πρώην βάση Γουρνών που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά μετά τον οικισμό των Γουρνών. Από τη νέα εθνική οδό ακολουθούμε την έξοδο με κατεύθυνση στην περιοχή των Γουβών και στρίβουμε αριστερά στην διακλάδωση προς Γούρνες συναντώντας σχεδόν αμέσως τον χώρο της πρώην βάσης Γουρνών στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Η απόσταση από το κέντρο του Ηρακλείου ως το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης είναι περίπου 10 λεπτά.