ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Ε. & Μ. 28310 52543

Προφίλ

SVM

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο της εταιρίας S.V.M., στο Ρέθυμνο που καλύπτει με πληρότητα και συνέπεια όλες τις ανάγκες στον κλάδο των μεταλλικών κατασκευών, του χάλυβα και των κατασκευών γενικότερα.

Ξεκινήσαμε το 1940 με βασικό μέταλλο τον χαλκό. Το 1983 σπουδάζοντας τα προηγούμενα χρόνια με επιμονή το μέταλλο, βρεθήκαμε σε εταιρική μορφή να ακολουθούμε τους παλμούς της βιομηχανικής αγοράς.

Στην συνέχεια σαν ατομική επιχείρηση ασχοληθήκαμε με τις ανάγκες της τοπικής βιομηχανικής παραγωγής όπως εξοπλισμούς τυροκομείων (καζάνια - βραστήρες), λέβητες, ατμολέβητες, αερολέβητες, για την θέρμανση σπιτιών, θερμοκηπίων, ξηραντήριων. Κατασκευάσαμε ξηραντήρια περιστροφικά για ξήρανση κονιαμάτων, σιλό κονιάματος, μίξερ κονιαμάτων, INOX δεξαμενές (λαδιού - κρασιού). Προχωρήσαμε σε ακόμη πιο ειδικές κατασκευές: προκάτ καλούπια μπετόν όπως καλούπια πυλώνων φωτισμού, στηθαίων πεζοδρομίων, φρεατίων αποχέτευσης, πηγαδοσωλήνες - τσιμεντοσωλήνες από Φ1800 έως Φ3000 και τάφων. Η εξέλιξη μας έφερε στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων (tracker).

SVM

Για τρίτη γενιά συνεχίζουμε με επιστημονική κατάρτιση και πιστοποιήσεις CE και BS EN ISO 9001:2008 στον χώρο της αγοράς. Ευχαριστούμε τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν και ελπίζουμε σε αυτούς που θα μας εμπιστευθούν!